Aerobic je dřina!

O minulém víkendu proběhl v Bratislavě již 23. ročník SLOVAK AEROBIC OPEN - nejvýznamnější a nejprestižnější akce sportovního aerobiku na Slovensku. Ke startu na největším a nejlépe obsazeném závodu v gymnastickém aerobiku, který se na území Slovenska letos koná, nastoupilo téměř pět set sportovců z Bulharska, Finska, Litvy, Maďarska, Rakouska, Rumunska, domácího Slovenska a české reprezentace. Mezi nominovanými závodníky se neztratily znojemské závodnice, které s obrovskou ctí reprezentovaly svoji zem a naše město.

V kategorii nejmladších žaček vybojovala v mezinárodním závodě v "singlu" 4. místo  a v "triu" bronzovou medaili Anna Marie Křenecká, žákyně 4. A třídy naší školy. Trpělivá, mravenčí práce a množství tréninkových hodin přinesla své plody. Jeden z takových tréninků Aničky jsem tento měsíc navštívila a byl to opravdu zážitek -  sledovat náročné gymnastické a taneční prvky.

Velký dík  patří  bulharskému choreografovi Niku Hadzhievu, jehož sestavy patří k těm nejlepším a samozřejmě profesionálnímu trenéru Protivínskému. Ten vše ladí do výsledné podoby.

Dík patří i našemu městu, které nadějné  mladé sportovce podporuje. 

8.4. čeká závodnice Czech aerobic Open / MČR / v Praze.

Držíme pěsti!

 

Za SK Aerobic professional Znojmo zapsala Kateřina Navrátilová